Välitystoiminta

MAS Breeding Oy jatkaa Kemppitallin aloittamia perinteitä hevosten välittämisestä asiakkailleen. Välitettävät hevoset ovat tulleet lähinnä Pohjois-Amerikasta, mutta myös Ruotsista, Italiasta ja Ranskasta on hankittu hevosia asiakkaidemme laskuun.


Suurimmaksi osaksi hevoset ovat olleet siitokseen ostettuja. Tyytyväisten asiakkaiden lista on edustava. Onhan mukana mm seuraavia: Stig H Johansson, Brättefors, Brodda, Broline, Boko, Laukko, Walnut Hall Ltd, Jean Pierre Dubois ja monet muut.

 

Autamme asiakasta löytämään tarpeita vastaavan hevosen luotettavasti ja joustavasti. Meiltä saat myös apua välitetyn hevosen tuomisessa Suomeen; meillä on tarvittavat suhteet ja osaaminen tuonnin järjestämiseen lähes mistä tahansa raviurheilun suurmaasta pienempiä unohtamatta.

 

Veloitamme välityksestä 1 000 € + 5% kauppasummasta / hevonen.

 

Mas Breeding Oy hoitaa välitystoimintaa paitsi yksityisissä ostoissa, myös huutokaupoissa. Olemme vuosittain paikalla ainakin Lexingtonin ja Harrisburgin suurhuutokaupissa USA:ssa. Edustajamme ovat paikalla myös lähes jokaisessa pienemmässä huutokaupassa USA:ssa ja Kanadassa. Tarvittaessa ostaminen kauttamme on mahdollista myös Ranskan, Ruotsin ja Italian huutokaupoissa.

 

Olet aina tervetullut kysymään lisää! Yhteystiedot